« Home | Bush dunyayi selamliyor » | Ooops, biraz ciddiyet » | Miska » | Nooldu Fener? » | Ortaya bi karışık » | Istanbul bi sehirdir, tam manasıyla, oyledir » | Fedakarlik ustune gercek olma ihtimali olmayan hikaye » | Post written in English and Universalism » | Gunler » | Ask Philosophers! »

sen tanri misin?


QM Posted by Picasa Miska asla ve katiyen kendi su kabindan su icmeyen bi yaratiktir. Su kabina konan su sadece buharlasmakta ve tozlanmakta ama hic bir sekilde Miska tarafindan tuketilmemektedir. Sabah 8e dogru kulagimin dibinde en tiz sesiyle miyavlamaya baslar. Bu bir "kalk da muslugu ac" borusudur. Miska'nin kolesi olarak muslugu acmak boynumuzun borcu tabi. Ama Miska bana muslugu actirir da ben de onun en ozel pozlarini burda ifsa etmem mi? Ederim tabi. Kolenin intikamidir bu Miska bey. Sen orda likir likir su icerken ben seni cekmekteydim. Oh olsun! Daha neler yapicam ben sana, gorursun sen.

hakketten bazen kim sahip, kim kedi şaşırıyorum bende...bu kediler var ya....
sibel de bi ara çetmeden içiyodu, sonra unuttu..benim kızım lezzete düşkün, erikli su içer kendisi...:))))

bi de ben miska yı niçin hem dişi olarak düşündüm ki?

mişa .mişa . mişa .mişa .siyah beyaz güzellikkk .hepsi ayrı bi dünya ya . sokaktakiler bile çok asil . en kirlisi bile . beni en çok hayran bırakan yanları . camda dururken verdikleri profil . sırtı süper duruyor.
su içme taktiği süper ama . dumdum ' da kendini insan sandığı için bardağa pati sokma yöntemiyle içiyor. buarada dumdum rahatsız :( iki gündür kötü günler geçiriyoruz . çabuk iyileşsin başka bişey istemiyorum
mişa nın patilerini sok benim içinnn

dumdum rahatsızlığını yazdığımda gelen commentların birinde bu sözü yollamışlar bana . bayıldımm . sende oku

Varolmanın Dayanılmaz
Hafifliği'nden(sf.294): "Gerçek insanın iyiliği, ancak karşısındaki güçsüz bir yaratıksa bütün saflığı ile, özgürce ortaya çıkabilir. İnsan soyunun gerçek ahlaki sınavı, temel sınavı(iyice derinlere gömülmüş, gözlerden uzak) onun, merhametine bırakılmış olanlara davranışında gizlidir


BENDE ŞUNU DÜŞÜNDÜM . BLOGUNU TAKİP ETTİĞİM İNSANLARIN KEDİLERİİNİN VEYA BAŞKA HAYVANLARININ OLMASI TESADÜFMÜ ? YOKSA 4 AYAKLI ,KILLI BU CANLILARIN HAYATIMIZA KATTIĞI ÇOK ŞEY Mİ VAR ? BU ŞEYLERİDE BİZ ETRAFA YAYABİLİYOMUYUZ?

mathy, evet neden oyle dusundun ki sen? miska'm erkek benim.

biscuit, dumdum'a cok gecmis olsun. umarim cabuk iyilesir.

rahmetli cucu de boyle icerdi. topragi bol olsun.

basiniz sag olsun, skoer.

desene erkek adamın, erkek kedisi olur.... :)

skoer..photonu gorunce Yilmaz Morgul de mi blog yaziyor dedim.ne cok benziyorsun

:)))))))))) bu da süpermiş....

muthis miska.

ya nergis hanimcigim, saka misiniz siz?

Post a Comment

a href="http://www.justforeignpolicy.org/iraq/iraqdeaths.html">Just Foreign Policy Iraqi Death Estimator