« Home | Some Great Thinkers » | Leonard Cohen » | La Belle Noiseuse » | Dazed and confused » | Audrey! (rocky'nin adrian'i (!) degil bu) » | Me: Fusion of Con-fusions » | Puma » | Babel » | "Yasanmis Sehir Hikayeleri" oh cok klisesin dostum! » | Sen tanri misin? »

Scrubs

Bu diziye haksizlik mi yapiliyor, bana mi oyle geliyor? Desperate Housewives, Lost, Buffy-the-Vampire-Slayer, Dawson's Creek ya da ne biliyim Seinfeld gibi buyuk kismi sifirin alti buzzz gibi Amerikan esprileri ya da at cope gozum gormesin tarzi acemi oyunculuklarla dolu diziler, pek cok "Cnbc-e izlerim"ciler tarafindan bir cirpida sayilirken, Scrubs lafinin gectigine pek sahit olmuyorum. Bakin guzel kardeslerim, Scrubs diye bir gercek var, orda J.D. var, Carla var, Dr. Cox (ki kendisi bu dizideki favorim olur, after J.D. of course) var, Turk (yanlis okumadiniz, resimdeki yesil onluklu melez cocugun adi bu, evet) var. Guldururken dusundurme var, sarcasm'in dibine vurma var. Iskolizm var, loser-ism var, iyi dusunulmus sirf vakit doldurmak icin yazilmamis replikler var, alti doldurulmus tadimlik bir surrealism var. Kahkahalarla gulmedigim, gulmekten koltuklari dovmedigim tek bir bolum hatirlamiyorum. Ozeti sudur:
Scrubs'i izleyin anacim.
(By the way, the old template is back!)

yaşasın yaşasın scrubs'ın ben de hastasıyımmm yalnız değilizzz:))

bu arada lost'u hala seyretmedim sonunda dvd'lerini alcam galba sırf insanlar konuşurken sıkılmamak, olaydan haberdar olmak için:))

evet yaa.. gerçi artık tivi mivi izlemesem de çok komik bir diziydi. buffy hanımkızımız içinse bi'şey demiyorum, bak bi'şey demiyorum! bozmiim ben ağzımı canım.

and yes, the old template is back!

melis, bence hic alma lost dvd'lerini para ve zaman kaybi gercekten. cidden bak.

lucy, bu bloglarin sinirlari icinde, buffy'e icinden geldigi gibi seslenme ona sevgilerini gonderme hakkin var, kimse karisamaz. ozgurluk meydani burasi.

Seinfeld'in en beğenilen tarafı zaten Amerikan esprilerine sahip olmamasıdır. Diğerlerinin de çoğu komedi değil zaten. Scrubs'ın baştan ilginç gelen espri tarzından bir yerden sonra bıkkınlık gelmemesi çok zor bence de, ona bakarsan.
Bu kadar kesin bakış, ve hoşuna gitmeyeni çöpe atan anlayış pek sevimli değil.

bu siralar cok mutsuzum , tv izlemeye ara verdim

dear arsene, seinfeld izlerken soyle hissediyorum ben: aa bu bi espri galiba, gulmeliyim herhalde. cok zorlama, suyunun suyu esprilerle dolu. saydigim diger diziler komedi degil dogru, o zaman onlari da acemi oyunculuklarla dolu diziler olarak siniflandirmisim demek ki. bi de cope at gitsin diyorum ya, o benim copum sonucta: atmayayim da besleyeyim mi? yoksa herkes istedigini izlemeye devam edebilir, izin veriyorum yani.

vintage'im neyin var hayrola? bi email at da ogrenelim. bi de insanlar mutsuzken kendini televizyona vurur, sende tersi oluyor demek ki.

ay şükür biri derdimi anladı.. yok biz scrubs fanatiği bi grubuz istanbulda, severek izliyoruz ve lakin ben artık istanbulda değilim :S
hımm.. zor tabii... özledim yaf. J.D evett..

ben de istanbulda degilim (ve ben de cok ozledim, ama haftaya birkac haftaligina donuyorum, hasret bitiyorrr) deryik, tek care tum sezonlarin dvd'lerini almakti, oyle yaptim ben de:) toplam 99 bolum, 4 sezon, dondure dondure izliyorum:)

Scrubs dimi yahu. Dogrudur. Tv izleme ozru olan bir insan icin yetecek de artacak kadar izlemisimdir ben, bir ablam vardir cunku Scrubs manyagidir.

Insanlarin gulmekten geberdigi Seinfeld'den daha komik buluyorum bir de.

Lost'u da bilgisayarda izledigim icin izleyebildim sanirim - Millet bayiliyor kurgusuna, bence cokkkk da matah degil. Iyi guzel de, bokunu cikarmasalar daha fazla.

Hmm.. Des.Housewives ise ilk basladiginda cok cok guzel bir senaryoya sahipti, e o da simdi dusuyooor, dusuyoooor.

Baska? Bilemiyorum, bos bir insanim ben.

Post a Comment

a href="http://www.justforeignpolicy.org/iraq/iraqdeaths.html">Just Foreign Policy Iraqi Death Estimator